Πώς τα Canada Drugs – Cipa Certified Online Pharmacy μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο, στρες και χρήματα.

Τα PBM είναι εταιρείες που λειτουργούν απευθείας με ασφαλιστικές εταιρείες υγείας και ευεξίας, φαρμακευτικές εταιρείες και φαρμακεία για να φροντίσουν τα πλεονεκτήματα της φαρμακευτικής αγωγής και να έχουν σημαντική επίδραση στο κόστος των συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Το υψηλό κόστος των φαρμάκων είναι στην πραγματικότητα από καιρό ένα πρόβλημα στις ΗΠΑ Μια δημοσκόπηση της Gallup που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο έδειξε ότι 18 εκατομμύρια Αμερικανοί ανέφεραν ότι δεν ήταν σε θέση να πληρώσουν για τουλάχιστον ένα φάρμακο που συνταγογραφήθηκε από γιατρό τους προηγούμενους τρεις μήνες.

έπρεπε να κάνει κάτι σχετικά με τα «παράλογα ακριβά» συνταγογραφούμενα φάρμακα. Το φαρμακείο της Κούβας ισχυρίζεται ότι σίγουρα θα συζητήσει τις τιμές των φαρμάκων απευθείας με τους παραγωγούς για να μειώσει τα έξοδα για τους καταναλωτές. Το φαρμακείο δεν δέχεται ιατρική ασφάλιση, αλλά λέει ότι οι τιμές θα εξακολουθούν να είναι σίγουρα χαμηλότερες από αυτές που θα πλήρωναν συνήθως οι άνθρωποι σε ένα φαρμακείο. «Η σήμανση για πιθανώς Ιστότοπος σωτήρια φάρμακα από τα οποία εξαρτώνται τα άτομα είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να αγνοηθεί», δήλωσε ο Alex Oshmyansky, διευθύνων σύμβουλος του διαδικτυακού φαρμακείου της Κούβας, σε μια δήλωση.

Ένα φάρμακο για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, η μετφορμίνη, πωλείται για $3. 90 για μια προμήθεια 30 ημερών, σε αντίθεση με μια τιμή καταλόγου 20 $, ισχυρίστηκε το φαρμακείο. Ένας αριθμός 30 ιματινίμπης, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της λευχαιμίας καθώς και άλλων καρκίνων, επιλέγει μόλις 17 $. 10 στο φαρμακείο της Κούβας σε αντίθεση με 2.502 δολάρια.

Μια παραλλαγή αυτής της ιστορίας εμφανίστηκε αρχικά στο live blog της Morning Version.

Τα φαρμακεία στο διαδίκτυο μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και μετρητά, ακόμα κι αν έχετε ασφαλιστική κάλυψη φαρμακευτικής αγωγής, αλλά υπάρχουν προκλήσεις που πρέπει να αναζητήσετε Έχετε βαρεθεί να επενδύετε πολλά χρήματα σε συνταγογραφούμενα φάρμακα και περιηγείστε σε μερικά εξαιρετικά επαγγελματικά – αναζητούν ιστότοπους διαδικτυακών φαρμακείων. Τα ακίνητα και οι εγγυήσεις είναι δελεαστικές. Εξοικονομήστε μετρητά, δωρεάν παράδοση, δεν απαιτούνται συνταγές, δεν απαιτούνται τα φρύδια ιατρού.

Αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας: Getty, Υπάρχει Viagra για την ανικανότητα, φάρμακα που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε, καθώς και οπιοειδή φάρμακα όπως το Oxycontin και το Vicodin. Είστε προσεκτικός πελάτης. Ελέγξατε τα μικρά γράμματα, αλλά δεν φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με την αγορά από εκεί. Στην πραγματικότητα, φαίνεται σαν μια εξαιρετική πρόταση.

Σύμφωνα με την Προειδοποίηση Δημόσιας Ασφάλειας του 2021 της Υπηρεσίας Επιβολής Ιατρικής, υπάρχει μεγάλη άνοδος στις διαδικτυακές πωλήσεις επικίνδυνων πλαστών χαπιών. Παράγονται μαζικά στο Μεξικό, μεταφέρονται λαθραία απευθείας στην Ηνωμένες Πολιτείες και προσφέρονται σε εξέχοντες ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πλατφόρμες αγορών, μοιάζουν ακριβώς με τους γνήσιους ομολόγους τους, ενώ εξοργίζουν και σκοτώνουν Αμερικανούς σε τιμή άνευ προηγουμένου.

Δείτε αυτήν την αναφορά σχετικά με το Goodrx: Τιμές συνταγών, κουπόνια και πληροφορίες φαρμακείου

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμακευτικών Συμβουλίων (NABP), από τα περίπου 35.000 διαδικτυακά φαρμακεία σε όλο τον κόσμο, το 95% είναι μη ελεγχόμενα και επίσης αδίστακτα είδη μάρκετινγκ που μπορεί να είναι κατώτερα, μολυσμένα ή εξαντλημένα. Λειτουργώντας εκτός συμμόρφωσης με τους κανονισμούς των φαρμακείων των ΗΠΑ, καθώς και με τις απαιτήσεις ασφάλειας και ασφάλειας, δεν θα θεραπεύσουν πάντα αυτό που σας προβληματίζει, καθώς και στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να σας σκοτώσουν.

Η ίδια εξηγεί, "Οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για άνεση, κόστος και επίσης απλή πρόσβαση στα φάρμακα. Συνήθως μπορεί να είναι λιγότερο δαπανηρό να αγοράσετε φάρμακα εκεί, ακόμα κι αν έχετε ιατρική ασφάλιση και απλώς είστε υπεύθυνοι για μια συνδρομή. αξιόπιστες και επίσης νόμιμες, δίνοντάς σας με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που ο γιατρός σας έχει πράγματι αγοράσει, στα φαρμακεία του Διαδικτύου μπορεί να είναι μια βιώσιμη επιλογή για να κατευθυνθείτε στο φαρμακείο."Νόμιμη είναι η λειτουργική λέξη.