The Basic Principles Of Shop For Pet & Pharmacy Products – Kearny Mesa Veterinary …

Και στην Καλιφόρνια, οι άνθρωποι με ασφάλιση δεδομένων σε ένα φαρμακείο που πληρώνουν μόνοι τους για φάρμακα θα έχουν σίγουρα το κόστος προς την έκπτωση. Παρατίθεται εδώ τι άλλο εντοπίσαμε στην εξέτασή μας στα διαδικτυακά φαρμακεία.

Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα αποτελούν βασικό μέρος της υγειονομικής περίθαλψης που λαμβάνουν οι αγροτικοί Αμερικανοί. Τα φαρμακεία και οι φαρμακολόγοι, ιδιαίτερα, διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη διανομή αυτών των φαρμάκων, στην εκπαίδευση των ατόμων και στην ασφάλεια ορισμένων ατόμων. Ωστόσο, τα φαρμακεία της αγροτικής περιοχής αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις για να παραμείνουν ανοιχτά, με επενδύσεις χαμηλού όγκου, μικρά περιθώρια εισοδήματος, στρατηγικές αρνητικής ασφαλιστικής κάλυψης, καθώς και ελάχιστο εργατικό δυναμικό στα φαρμακεία.

Ενώ η πρόοδος της τηλεφαρμακείας και επίσης τα φαρμακεία αγοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να συνιστούν ότι τα γεωγραφικά όρια προσβασιμότητας δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα, πολλοί ντόπιοι χωρών δεν έχουν σίγουρα τις συσκευές, τις τεχνικές δυνατότητες ή/και την τηλεπικοινωνιακή ευκολία πρόσβασης που έχουν αυτές οι εταιρείες απαιτώ. Επιπλέον, η τηλεφαρμακεία δεν είναι προς το παρόν δυνατή μέσω κατευθυντήριων γραμμών ή ακόμη και νομοθετικού περιεχομένου σε ορισμένες πολιτείες.

Αυτός ο πόρος: Εξετάζει την οικονομική σκοπιμότητα των μη αστικών φαρμακείων Συζητά τα προβλήματα της προσφοράς προσβάσιμων συνταγογραφούμενων φαρμάκων Ελέγχει το Σύστημα Τιμών Φαρμάκων 340B Εξερευνά τεχνικές ανακαλύψεις και ολοκαίνουργια σχέδια οργάνωσης στην προσφορά λύσεων φαρμακείων Φροντίζει για την έλλειψη προσωπικού της χώρας φαρμακεία Συχνά ερωτήματα Ερωτήσεις Η φροντίδα των ναρκωτικών είναι ένα σημαντικό συστατικό της σφαίρας της ιατρικής περίθαλψης.

Κατέχουν μια ουσιαστική δουλειά στην αποφυγή σφαλμάτων φαρμακευτικής αγωγής καθώς και στην αναγνώριση των επικοινωνιών με τα φάρμακα. Οι φαρμακοβιομηχανίες περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα από την απλή παροχή συνταγογραφούμενων φαρμάκων, μια εργασία που μπορούν, και επίσης όλο και περισσότεροι να κάνουν, να κάνουν τα φαρμακεία παραγγελιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι φαρμακολόγοι προσφέρουν επιπλέον ενισχυτικές βολές και συμβουλές για φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή και βοηθούν σε διάφορους άλλους πόρους ιατρικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων ενημερωμένων τοποθεσιών νοσηλείας, νοσοκομείων, καθώς και θεραπείας σε ξενώνα.

Οι πιο ώριμοι ενήλικες της χώρας, που μπορεί να έχουν https://andrikofarmakeio.com/paxil-αγορά/ πολλές συνταγές, μπορεί να επωφεληθούν ιδιαίτερα από τη σύνδεση με έναν φαρμακοποιό που, μαζί με τον γιατρό τους, μπορεί εύκολα να τους βοηθήσει να διαχειριστούν τα φάρμακά τους. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την ηλικία του ασθενούς, οι λύσεις φαρμακείων είναι ουσιαστικά στοιχεία για την κάλυψη των απαιτήσεων υγειονομικής περίθαλψης όλων των ατόμων της υπαίθρου. Μια ανάλυση του 2017 από το RUPRI Facility for Rural Health and Wellness Plan Evaluation έδειξε ότι η στερέωση των μη αστικών φαρμακαποθηκών έχει πράγματι μειωθεί.

Περισσότερα για το Google Forfeits 500 εκατομμυρίων δολαρίων που δημιουργούνται από διαδικτυακές διαφημίσεις …

Για περισσότερη https://andrikofarmakeio.com/demadex-αγορά/ συζήτηση σχετικά με αυτά τα προβλήματα, βρείτε Προβλήματα που προκαλούν τα αγροτικά φαρμακεία μετά από χρόνια ασφάλισης υγείας Μέρος Δ. Ανεξάρτητα, μη αστικά φαρμακεία δυσκολεύονται να αντέξουν λόγω της μείωσης των μη αστικών πληθυσμών, ενίσχυσαν τους ανταγωνιστές από το Διαδίκτυο και τα φαρμακεία της αλυσίδας λιανικής πώλησης , μεγαλύτερη τιμή των συνταγογραφούμενων φαρμάκων για φαρμακαποθήκες χαμηλού όγκου και επίσης πρόκληση για την εύρεση υποκατάστατων φαρμακολόγων για εκείνα που συνταξιοδοτούνται.

Μια άλλη έρευνα, το Rural Drug Store Closes: Effects for Country Areas, εντόπισε 119 αποκλειστικά φαρμακεία της περιοχής που έκλεισαν μεταξύ Μαΐου 2006 και Οκτωβρίου 2010. 31 από τις περιοχές που επλήγησαν δεν διέθεταν ούτε μία άλλη εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης. Προηγούμενες έρευνες έδειξαν ότι μια συνήθης πηγή για το κλείσιμο ήταν στην πραγματικότητα οι φαρμακοποιοί που συνταξιοδοτήθηκαν και ήταν επίσης δύσκολο να αποχωρήσουν. Ανάλογα με το Bureau of Labor Stats, Occupational Employment Stats για το 2019, πολύ λιγότερο από το 12% όλων των φαρμακοποιών στις Η.Π.Α.

Οι φαρμακοποιοί της υπαίθρου έχουν την τάση να εργάζονται περισσότερες ώρες από τις μητροπολιτικές εκδόσεις τους, και επίσης η ασφαλιστική κάλυψη άνεσης για προβλήματα διακοπών και υγείας είναι δύσκολο να ανακαλύψουν οι μη αστικοί φαρμακοποιοί, δυσκολεύοντας τις επαρχιακές περιοχές να προσλάβουν καθώς και να κρατήσουν φαρμακοποιούς. Ωστόσο, η εικόνα δεν είναι καθόλου ζοφερή. Η ταχύτητα του κλεισίματος των φαρμακείων έχει στην πραγματικότητα επιβραδυνθεί ανάλογα με τους Κανονισμούς για την Τηλεφαρμακεία και επίσης το Καταστατικό: Μελέτη 50 Πολιτειών.

Το Rural Virtual Infusion Program, για παράδειγμα, επιτρέπει σε άτομα μη αστικών καρκινικών κυττάρων σε μια τοποθεσία 26 κομητειών να λαμβάνουν θεραπείες χημειοθεραπείας σε εγκαταστάσεις τριτογενούς μείγματος. Πολλά περισσότερα παραδείγματα περιλαμβάνονται στο τμήμα Στυλ και Τεχνολογίες του οδηγού. Το καθήκον του αγροτικού φαρμακολόγου ποικίλλει σε όλες τις μη αστικές εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και το Vital Get πρόσβαση στα Ιατρικά Κέντρα.

Ως αποτέλεσμα της ατομικής ποσότητας, πολλοί CAH μπορούν εύκολα να μην χρησιμοποιήσουν έναν μόνιμο φαρμακολόγο, υπολογίζοντας ως εναλλακτική λύση για μερική απασχόληση, συμφωνία ή κοινό φαρμακολόγο. Συχνά, ο φαρμακολόγος που προέρχεται από το τοπικό φαρμακείο εργάζεται επίσης ως φαρμακολόγος της ιατρικής μονάδας. Επιπλέον, οι CAH μπορεί να βασίζονται σε λύσεις τηλεφαρμακείου για να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις τους. Όταν ο φαρμακοποιός δεν είναι υπάλληλος πλήρους απασχόλησης του ιατρικού κέντρου, οι δραστηριότητές του είναι πιθανώς περιορισμένο σε εύρος, καθώς και μπορεί να μην αποτελούνται από καθήκοντα όπως η εκμάθηση ασθενών ή η συμμετοχή σε επιτροπές βελτίωσης της ποιότητας.

Αυτά τα εμπόδια περιλαμβάνουν: Την ευθύνη, μαζί με την ταλαιπωρία, της στελέχωσης της φαρμακαποθήκης, με την πρόσληψη ειδικών φαρμακαποθηκών και επίσης πλήρους, μερικής απασχόλησης, καθώς και βραχύβιο ή και απαραίτητο προσωπικό. Συμμετοχή σε πολλές επιτροπές ιατρικών κέντρων και επίσης καταδρομείς που σχετίζονται με τη φαρμακευτική αγωγή. Περιορισμένη ευκαιρία για στελέχωση φαρμακοποιού στον ιστότοπο, καλώντας μικρές εταιρείες διεκπεραίωσης αγορών μετά από ωράριο.

Δείτε αυτήν την αναφορά σχετικά με το Pillpack – Απλοποιημένο Φαρμακείο

Η απαίτηση προσφοράς φαρμακευτικών λύσεων από άλλη τοποθεσία για την εξασφάλιση σίγουρης συνέχειας της θεραπείας ενώ σίγουρα όχι στον ιστότοπο, η οποία χρειάζεται τη λειτουργικότητα για την παροχή υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου ή/και μέσω τηλεχειριστηρίου πρόσβασης υπολογιστή. Πολλές πηγές είναι άμεσα διαθέσιμες για τον εντοπισμό συστημάτων που μπορούν εύκολα να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξοδέψουν για συνταγογραφούμενα φάρμακα. Το Medicine Support Resource προσφέρει μια πηγή δεδομένων για συνταγογραφούμενα συστήματα βοήθειας για φάρμακα που είναι άμεσα διαθέσιμα από φαρμακευτικές επιχειρήσεις.